Home

Se lansează cea de-a cincea ediție a CompetitIAA, concurs care oferă studenților pasionați de marketing și comunicare șansa unei experiențe practice în domeniu, prin simularea unui pitch în fața a trei clienți importanți: BCR, La Fanta și HTC.

Acest proiect se adresează studenților și masteranzilor pasionați de publicitate. Participanții trebuie să parcurgă următorii pași pentru a câștiga:

  1. Să se înscrie pe www.competitiaa.ro . Data limită pentru înscrieri este: 31 octombrie 2015. O echipa trebuie sa aibă între 2 și 5 membri.
  2. După completarea formularelor se va realiza o jurizare a participanților pe baza formularelor de înscriere, în final ajungându-se la un numar de 18 echipe care vor primi un brief de la una dintre cele trei mari companii partenere.
  3. Dupa analiză, evaluarea prezentărilor și a soluțiilor propuse de către echipe, se va alege un caștigător pentru fiecare client.

În acest proiect, participanții vor avea oportunitatea să primească un feedback real de la client în urma căruia își pot evalua abilitățile în domeniu. Echipele câștigătoare vor fi răsplătite cu 500 de euro, dar și multe alte premii surpriză. De asemenea, continuăm sesiunile de mentorat cu specialiști în comunicare, care vor ghida și îndruma echipele finaliste pe tot parcursul rezolvarii briefurilor.

Ca în fiecare an, CompetițIAA își propune să ofere șansa unei experiențe unice și practice studenților pasionați de marketing și comunicare prin simularea unui pitch în fața unor companii reale. Companiile partenere la ediția de anul acesta pe care studenții vor trebui să le impresioneze prin rezolvarea briefurilor sunt: BCR, La Fântâna, HTC.

competitiaa5.7_pt_Site1

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s