Home

Participarea la evenimentul cultural al anului 2014 in Iasi – Festivalului International de Literatura si Traducere Iasi (FILIT) – este gratuita. Organizatorii au pus la dispozitie 3 variante prin publicul isi poate procurarea invitatiile pentru Serile FILIT.

De mentionat este interesul vizibil crescut al publicului iesean pentru a lua parte la un asemenea eveniment de croiala europeana si tocmai de aceea accesul se va face pe baza de rezervari/invitatii.

Prima varianta prin care puteti face rost de un loc in sala mare a Teatrului National, este varianta online pe care o puteti accesa aici http://www.filit-iasi.ro/rezervari/ .

O alta varianta este aceea de a va prezenta zilinic, incepand cu 1 octombrie la Casa FILIT, din fata Palatului Culturii, pana in ora 12:00 pentru a prinde o invitatie pentru seara respectiva.

Daca totusi nu reusiti sa prindeti o invitatie, organizatorii va mai ofera o sansa. In fiecare seara la Teatrul National, cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului, un numar limitat de locuri va fi disponibil.

Mai multe informatii gasiti aici: http://www.filit-iasi.ro/rezervari-online-si-la-casa-filit-pentru-evenimentele-din-cadrul-serilor-filit/ 

omul filit (Small)_11011105

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s