Home

The Dreamers - Movie Wallpaper - 01Cateva lucruri fac adolescenta si tineretea minunata. Puterea de a visa, experientele, intensitatea iubirii. Iar daca toate aceste lucruri se petrec in Paris, atunci este de-a dreptul superb. Despre asta este vorba si in filmul lui Bernardo Bertolucci, THE DREMERS (2003), despre experiente in general si despre idealul iubirii in special.

The Dremers este unul dintre filmele care mi-a marcat in sensul cel mai profund, copilaria. De la privirea lui Theo (Louis Garrel), sanii lui Isabelle (Eva Green), inocenta lui Matthew (Michael Pitt) si magia Parisului, locul unde se petrece actiunea, filmul m-a facut sa visez alaturi de ei, ei copii ai libertatii. Am revzaut filmul dupa 10 ani de la prima mea vizionare, avem 13 ani. Astazi il percep putin diferit, regasinduma ca fiind unul din ei, un visator si un empiric.

Vizionarea filmului dupa atata vreme vine, pentru mine, in cofirmarea unor regrete pe care nu le am si in sublinierea unor aspecte importante pentru maturizarea oricarui tanar in contextul social modern, actual.

Mi-ar facea o deosebita placere sa discut cu voi pe marginea filmului si sa impartim confidente fictive.

U7yUT6c

Reclame

Un gând despre „The Dreamers

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s